Om oss

Litt om oss

Johansen elektro ble startet i år 2000, og dagens eiere overtok i juni 2007 med lokaler midt i Skien sentrum. Etter hvert har vi blitt flere ansatte og trengte derfor nye, større lokaler. Vi flyttet i 2012 til Rødmyr industriområde som er ideelt plassert mellom Skien og Porsgrunn.

2012-Nye-lokaler-350x120

Hva vi leverer

Vi utfører flest oppdrag i Grenland hvor vi har både privat og firmakunder, men tar også oppdrag utenfor Grenland om det er behov for det. Vi består for tiden av 6 montører med firmabiler som farter rundt i Grenland og sørger for spenning i hverdagen til folk. Vi har lang erfaring med rehabilitering av sikringsskap, bad og kjøkken, legging av varmekabel m.m. Vi kan komme med gode råd og veiledning når det gjelder elektriske løsninger og energisparing.

Vi installerer også i nye boliger og industrilokaler og har avtaler med diverse borettslag og byggfirmaer i området. Vi er innovative og oppdatert på nye løsninger og produkter i markedet og behjelpelige med å finne gode løsninger for deg som kunde. Vi bruker de beste leverandørene på det norske markedet som bl.a Elko, Eaton, Schneider, Nobø, Nexans og Micromatic. Vi er medlem av Sikringen-kjeden som tilhører Solar Norge. Solar Norge er en av Norges største el-grossister med hovedlager på Gardermoen.

JOHANSEN-ELEKTRO-Hendelse-4-350x120
JOHANSEN-ELEKTRO-Hendelse-3-350x120

Våre leverandører og samarbeidspartnere

Vi bruker de beste leverandørene på det norske markedet som bl.a Elko, Eaton, Schneider, Nobø, Nexans og Micromatic. Vi er medlem av Sikringen-kjeden som tilhører Solar Norge. Solar Norge er en av Norges største el-grossister med hovedlager på Gardermoen.

sikringen-logo