Mål nr 7 - Ren energi for alle
Mål nr 9 - innovasjon og infrastruktur
Mål nr 11 - Bærekraftige byer og samfunn
Mål nr 13 - Stoppe klimaendringene

Grønn elektriker

Våre dyktige elektrikere tilbyr dere hjelp til alle typer elektrotjenester.

 

Vi har betydelig kompetanse som følger den teknologiske utviklingen og gir deg god rådgivning om energibesparende løsninger tilpasset ditt behov. Øk komforten med våre smarthusløsninger og redusèr strømutgiftene dine. Vi er verifisert som GRØNN ELEKTRIKER og har bred kunnskap og høy kompetanse om ulike tiltak som bidrar til et bedre klima og miljø, både i din bedrift og markedet forøvrig.

Solcelle

Batteri

Smarthus

Varme

Elbil

Avfall

Solcelleløsninger

Solcelle - velg grønn elektriker fra Sikringen

Gjør hustaket ditt til en solskinnshistorie

Det som tidligere kun var for spesielt interesserte boligeiere og hytteiere som var lei av parafinlamper, interesserer nå flere og flere.

 

Solenergi er ren energi, og installerer du solcellepaneler får du grønn elektrisitet uten utslipp. Etter bare to år er miljøgevinsten der, og faktisk reduserer hvert panel tilsvarende 2 500 km bilkjøring. I tillegg gir det også en gevinst rent økonomisk, siden man produserer egen strøm, og hverken betaler strømpris eller nettleie på strømmen fra ditt eget lille energikraftverk. Produserer du mer strøm enn du bruker kan du også levere strøm tilbake til nettet og få betalt.

 

Takstein av solceller
Solcellepanel integrert i takstein kan være en god investering. I tillegg til å operere som ditt eget kraftverk, slipper du å kjøpe tak. “Takcellene” legges akkurat som vanlig takstein, er meget solide og tåler store mengder, snø, is og norske vær og vindforhold.

 

Last ned vår PDF om solceller HER.

Batteriteknologi

Kombinerer du solcellepaneler med batteri for energilagring, kan du også bruke din rene solenergi på kvelden/natten. Med nye betalingsmodeller på nettleie og effekttariffer, kan man på denne måten også redusere effekttopper og utgiftene det medfører. Slike løsninger er meget avanserte installasjoner og det er derfor viktig tett oppfølging fra fagfolk. Ta kontakt, så hjelper vi deg.

Smarthus teknologi

Solcelle - velg grønn elektriker fra Sikringen

Å tenke på intelligente smarthusløsninger er slettes ikke dumt

Smart, smartere, smartest. Det er mange grader av hvor “smart” hjemmet ditt kan bli. Begrepet smarthus er overalt nå for tiden. Men hva betyr det? Det er lett å føle seg litt “dum” i dette landskapet, men husk, det som er smart er ofte enkelt. For eksempel styring av lys og varme – eller til og med hele huset – fra nettbrett eller mobil. Vi gir deg oversikten du trenger.

 

xComfort
XComforts trådløse hjemautomasjonsprodukter tilbyr et bredt spekter av løsninger som gjør hverdagen enklere. Installasjonen av deres Smart Home Controller (SHC) går erfaringsmessig raskt og sømløst. Med xComfort appen
kan du kjøre i gang hjemmekinoen, dempe belysningen, sette den perfekte temperaturen og fyre opp popcornmaskinen før du slipper vennegjengen inn via callinganlegget – alt med noen få tommeltrykk på mobilen.

 

KNX
KNX Smarthus gjør din bolig trygg og energieffektiv. Sammen med deg kartlegges dine hverdagsscenarier, og de smarte løsning-ene tilpasses hvordan de elektriske punktene i din bolig kan styres fra ett punkt og gjøre hjemmet
tryggere. Varslingssensorer, adgangskontroll, styring av lys, persienner og varme gjør både hverdagen smidig og sikker. Er du bortreist kan hjemmet imitere at noen er hjemme ved å skru på lysene i gitte perioder eller om noen
beveger seg rundt boligen.

 

Dali
Dali lysstyringssystemer fra Micro Matic er kompatibelt med KNX og gjør dine nåværende lys- og bryterløsninger heldigitale. Selv “vanlige” familier har sine helt særegne behov og bevegelsesmønstre innefor sitt hjem. Med sensorer
og digital styring, kan du helautomatisere og gruppere belysningen i de ulike sonene og rommene hjemme, og dermed både øke komforten og senke strømutgiftene.

 

Z-Wave
Ønsker du å tilpasse hele eller deler av bolige med smarte løsninger, lar Z-Wave deg enkelt velge det som passer for din bolig. Gå for den aller siste teknologien innefor totale smarthusløsninger eller håndplukk løsninger innenfor sikkerhet, lys, varme, app-basert styring eller sensorkontroll. Vi hjelper deg med kartlegggingen ved hjelp av Z-Waves Smart Guide som også lar deg velge farger og design som passer akkurat din stil og smak.

 

Last ned vår PDF om smarthus HER.

Varmepumpe

Varmepumpe - velg grønn elektriker fra SikringenVarmepumper for deg som er ute etter lavere strømregning

Vurderer du å bruke varmepumpe til ditt hjem? Da kan vi hjelpe deg. Varmepumper er avanserte og høyteknologiske produkter. Hvilken løsning som passer best til din bolig avhenger av mange faktorer. Vi hjelper deg å kartlegge akkurat ditt behov.

 

Med varmepumper får du:

  • stor energisparing
  • bedre komforten
  • nedkjøling og aircondition

 

Stor energisparing
Solenergi er ren og miljøvennlig energi, og en varmepumpe henter varme lagret i luft, vann, jord eller fjell. Faktisk kan du spare et sted mellom 30-80% på strømforbruket ved installering av varmepumpe.

 

Boligens størrelse og hvor du bor i landet er naturlig nok de to store og avgjørende faktorene for ditt behov og dine valg. Hvor store fordeler du får avgjøres i tillegg av hvilken oppvarmingsløsning du benytter idag, boligens isolasjon og at din varmepunpe er riktig dimensjonert.

 

Dette hjelper vi deg med å kartlegge. Varmepumpe er en investering som måned for måned gir deg større og større nettpavkastning, avbetaling for avbetaling.

 

Bedrer komforten
Varmepumper er enkle å bruke og krever lite oppfølging fra deg. Jevn temperatur, enkel bruk og mulighet for fjernstyring gjør hverdagen komfortabel i dobbel forstand. Bedre inneklima er nemlig også en av fordelene
en varmepumpe kan gi deg.

 

Nok en gang er behovet for å kartlegge akkurat ditt behov viktig, da dine boforhold, helsebehov og klimafaktorer som om du har kystvintre (milde) eller innlandskulde i årets mørkeste måneder vil være avgjørende for dine valg.

 

Varmepumpe med vannbåren varme er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

 

Nedkjøling og aircondition
Nesten halvparten av norske eneboliger har installert varmepumpe. De aller fleste installerer den med tanke på oppvarming i vinterhalvåret. Men plutselig sitter man der på en rekordvarm sommerdag og svetter mens man ser på Tour de France i fellesferien og skulle ønske deg at det var noen grader kaldere
i stua.

 

Dette er det også viktig å ta med i beregningen når du installerer, spesielt med luft-til-vann- eller væske-til-vann-varmepumper. Installerer du bergvarmepumpe med energibrønn kan du få tilnærmet gratis kjøling om sommeren. Dette kalles frikjøling. Sørg for at i hvert fall du kan holde hodet kaldt når det går en kule varmt på de franske landeveiene.

 

Last ned vår PDF om varmepumper HER.

Elbillading

Elbillader - velg grønn elektriker fra Sikringen

Ikke la elbillading stjele energi fra hverdagen din

Skal du kjøpe eller har akkurat kjøpt din første elbil og trenger gode råd på installasjon av hjemmelader?

 

Det er enkelt når du har oversikten, men først kan det være lurt å få profesjonell hjelp, så du får best mulig forståelse av lademodus, pluggtyper, ladekabler og riktig lading som forlenger batteriets levetid og ytelse.

 

Lading av din elbil
Når du kommer hjem fra jobb og parkerer bilen, skal ladingen foregå enkelt, sikkert og pålitelig – hver gang. Med stadig flere elbilmerker, en stadig større bruktbilpark og med mange ulike standarder for lademoduser, kabler og pluggtyper er det godt å få litt hjelp. Våre montører sørger for at din hjemmelader følger det siste innen forskrifter og sikkerhetsregler. Slapp av, vi skreddersyr den enkleste og beste løsningen, så du kan lade dine egne batterier når du endelig har litt fritid.

 

Elbillading i sameie/borettslag
Elbilmarkedet er fortsatt i god vekst i Norge, men lovverket har i mange år hengt etter. Dette er i ferd med å endre seg. Retten til å lade elbilen hjemme og hvem som skal ta oppgraderingskostnadene har vært et betent tema i flere år. La oss være din faglige rådgiver og objektive sparringspartner på fordeligsnøkkelen av infrastruktur, ladebokser og strømforbruk. Vi har lang erfaring med kostnadseffektive og trygge løsninger for lading av elkjøretøy.

 

Last ned vår PDF om elbillading HER.

Avfallshåndtering

Våre elektrikere gjennomfører en bærekraftig avfallshåndtering som innebærer gode rutiner rundt kildesortering, riktig behandling av EE avfall og annet avfall, samt fokus på å bruke mindre emballasje etc.

Grønn elektriker logo

Fokus i henhold til FN’s 17 bærekraftsmål

Her ser du hvilke mål som vi ser som relevant for vår bransje og som vil danne grunnlaget for Grønn Elektriker

Mål nr 7 - Ren energi for alle

Ren energi for alle

 

«Sikre tilgang til pålitelig, bærekraftig og moderne energi til en overkommelig pris for alle»

Mål nr 9 - innovasjon og infrastruktur

Innovasjon og infrastruktur

«Bygge solid infrastruktur, fremme inkluderende og bærekraftig industrialisering og bidra til innovasjon»

Mål nr 11 - Bærekraftige byer og samfunn

Bærekraftige byer og samfunn

«Gjøre byer og bosettinger inkluderende, trygge, motstandsdyktige og bærekraftige»

Mål nr 13 - Stoppe klimaendringene

Stoppe klimaendringene

«Handle umiddelbart for å bekjempe klimaendringene og konsekvensene av dem»

Vil du vite mer om hva det betyr å bruke en grønn elektriker?

Ta kontakt med oss!


Felter med * må fylles ut